Grupp: Huvudforum

AroCell, Medfield och C-Rad-3 raketer

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-02 13:33:07

AroCell, Medfield och C-Rad-3 raketer som står och laddar !

De två förstnämnda rubricerade värdepappren förtjänar redan epitetet ”raketer” då aktierna haft fantastiska utvecklingar sedan i somras, C-Rad kommer snart göra skäl för det.

AroCell har ökat ett antal hundra % sen nyemissionen i sommar och genom lägesrapporten som bolaget släppte i torsdags så har nu risken i aktien minskat betydligt. Fina triggers i närtidspipen såsom kliniska större studier, lansering av forskningsprodukt och kommunicering av distributörsavtal.

Uppenbara vinsthemtagningar just nu pressar kursen men så fort dessa är klara lär det bära upp igen med kraft. Läs gärna den färska bloggen: bullstreet.se/2013/09/arocell-pa-vag-homerun/

Även Medfield Diagnostics har haft en fantastisk kursresa sedan i somras. Aktien står nu och stampar men när den större rapporten från de första två lyckade studierna släpps samt de första KOL, (Key Opinion Leaders) försäljningarna presenteras så lär det bli uppåtställ igen. Dessutom är CE märkning av M100 senare i år är en fet trigger. Även vad gäller Medfield så har Bullstreet en färsk analys att bjuda på: http://www.bullstreet.se/2013/09/medfield-nasta-raket/.

Beträffande C-Rad är redan det mesta sagt och alla som är det minsta insatta i bolaget vet att det nu i Q4 kommer smälla och det Big Time. Det räcker att säga GEMini för att konstatera att här har vi en trigger så fet att den knappt får plats på en triggerlista.

För mer information om ovanstående hyperintressanta bolag, kika gärna in på min AI, (BS) där heltäckande information står att finna.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.